Podziel się z innymi swoją opinią o naszym laboratorium

Bardzo zależy nam na tym, by pacjenci ARIES czuli się komfortowo i otrzymywali jak najbardziej wiarygodne wyniki badań. W utrzymaniu wysokiego standardu usług pomocne są opinie ludzi, którzy już robili badania w naszym laboratorium. Państwa komentarz może również pomóc innym pacjentom w wyborze odpowiedniego laboratorium.

Za każdą opinię - pozytywną lub krytyczną - serdecznie dziękujemy.


Ze względów bezpieczeństwa (ochrona przeciwspamowa) Państwa opinia pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez Administratora. Opinie zawierające słowa wulgarne, natrętną reklamę, bądź prośby o wsparcie finansowe będą natychmiast usuwane.

Z tych samych względów ARIES zastrzega sobie prawo do przechowywania danych osobowych (e-mail, adres IP) na swoim serwerze. Oczywiście dane te nie będą przekazywane osobom trzecim, wyświetlane na stronie, ani wykorzystywane żaden inny sposób. Jest to jedynie forma ochrony przeciwko "wpisom śmieciowym" dokonywanym przez maszyny.

Kapuczino: WYNIKI W INTERNECIE

Fenomenalne jest to , że wyniki można obejrzeć w internecie i nie trzeba po nie specjalnie jechać. Oszczędność czasu i pieniędzy. Oprócz tego reszta tez w porządku więc polecam :)

06-06-13

Joanna: Polecam to labolatorium

Od prawie dwóch lat korzystam z usług laboratorium i jestem bardzo zadowolona. Przemiłe osoby, szybkie pobranie krwi, cierpliwość do dzieci, otrzymanie wyników na maila to świetny pomysł dla zapracowanych :) Polecam

18-03-13

Ola: Świetne miejsce

Razem z mężem korzystamy z Aries. Szybko odbieramy wyniki poprzez email. Laboratorium współpracuje także z Centrum Badań DNA w Poznaniu co również nam się przydało. Co do personelu zdarzyło nam się raz trafić na niezbyt przyjemną i lekko poddenerwowaną osobę ale każdemu może się trafić gorszy dzień. Wszystkim badającym krew polecam oddać się w ręce Pani Karoliny. To prawdziwy talent  do tego przemiła osoba! Dziękuję Pani Karolino!

13-11-12

Piotr: Polecam!

To laboratorium to wygoda bo wyniki można otrzymać na emaila ale przede wszystkim skarbem tego miejsca jest Pani Karolina. Pobieranie krwi nie boli, nie stresuje i nie pozostawia śladu. Dziękuję Pani Karolino i do zobaczenia. :-)

13-11-12

Katarzyna P.-W.: Bardzo, bardzo polecam!

Laboratorium Aries "odkryłam" ponad 4 lata temu i od tamtego momentu pozostałam mu wiernaSmile W innych (również prywatnych) laboratoriach (że już o szpitalach nie wspomnę) od zawsze był problem z pobraniem mi krwi, często kończyło sie pobraniem z wierzchniej części dłoni, w Aries nikt nigdy nie miał takich problemów, zawsze jest za pierwszym razem, bezboleśnie i bez siniaków. I na dodatek w sympatycznej, "uśmiechniętej" atmosferze. Bardzo Paniom dziękuję i serdecznie pozdrawiamLaughing

23-10-12

Łukasz: Badania

Wykonywanie badań w tym laboratorium wspominam bardzo miło, przyjemna i intymna atmosfera (nie to co w przychodniach rejonowych), ale najważniejsza przemiła obsługa, zwłaszcza Pani Karolina, którą serdecznie chciałem pozdrowić !!!!Smile Zawsze uśmiechnięta, a za każdym razem przy pobieraniu krwi nie bolało i nigdy nie pojawił się krwiak w miejscu nakłucia. Jeszcze raz bardzo polecam laboratorium a dla bojących się pobierania krwi - Pani Karolina Was z tego wyleczyWink

22-04-12

Sławek: pobrrrrrrrrrrranie krwi

Mrożące krew w żyłach poprzednie doświadczenia nie nastrajały zachęcająco do kolejngo poszukiwania żył a tu niespodzianka. Podczas miłej rozmowy nie zauważyłem kiedy pobrano kew a fachowy opatrunek nie zostawił sinych sladów po zabiegu. Teraz to ja sie nie mam czego bać :)

04-03-12

Marta: Opinia pozytywna

Bardzo dobrze oceniam to laboratorium. Boję się badań oraz szpitali i bardzo pomaga mi to, że panie laborantki w ARIES na moją prośbę zawsze pobierają mi krew z lewej ręki, mimo, że im samym byłoby wygodniej stać po mojej prawej stronie. W dodatku rozumieją, że mogę się bać i nie traktują mnie przez to jak wariatkę Smile DZIĘKUJĘ! Bedę polecać!

20-02-12

Tomasz Dylewski: Polecam

Po pobraniu krwii w państwowej przychodni zawsze mam bolesną ranę po wkłuciu i siniaka. W Aries już w 5 minut po pobraniu nie ma najmniejszego śladu po igle. Mimo, że mieszkam na stałe za granicą, na badania krwii przyjeżdżam specjalnie do tego laboratorium.

19-02-12

Temat *
Autor *
E-mail *
Treść *
Kod *
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook